RÓLUNK

DET HOLDING Kft.

Cégcsoportunk okos és intelligens megoldásokat kínál partnerei részére az energetika, tisztítástechnológia és ingatlankezelés iparágakban. A teljes cégcsoportban és annak minden üzletágában kiemelt figyelmet fordítunk a környezetbarát és innovatív megoldások használatára. Emiatt döntöttünk úgy, hogy a magyarországi piacon elsőként és a legnagyobb büszkeséggel képviseljük az ADIATEK® márkanevet és gyártót, mely világszinten is egyedülálló és környezetbarát megoldásokkal biztosítja mindenki számára a tiszta, higiénikus és biztonságos környezetet.

Célunk, hogy a folyamatos fejlődés mellett, minél több emberrel megismertethessük innovatív és környezetbarát megoldásainkat a takarítógépek területén.

Tapasztalja meg Ön is termékeink és szervizszolgáltatásunk kiváló minőségét! 

 

Szolgáltatásaink

A tisztítás-technológiai szolgáltatásban és azon belül az ipari takarításban szerzett több éves szakmai tapasztalataink tették lehetővé azt, hogy szakértő csapatunk bármely iparág, takarítógép-, eszköz beszerzési és szerviz problémáira a legjobb és egyénre szabott lehetőségeket kínálja.

Az Adiatek cégcsoportról

2003-ban az ADIATEK® cégcsoportot a padlótisztító gépek fejlesztésében évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították.

A teljes fejlesztés és gyártás Olaszországban történik. A cég elkötelezett, hogy professzionális és ipari padlótisztító gépek piacán, partnerei részére versenyképes minőséget, megbízhatóságot és költséghatékony megoldásokat nyújtson. 

2005-ben a veronai  Pulire kiállításon, a professzionális takarítás legnagyobb szakkiállításán az Adiatek Amber típusú takarítógépe „Innovációs Díjat” nyert.

Az ADIATEK® márkát ma már a világ több mint harminc országában forgalmazzák és értékelik kiváló minőségűnek. A termékek és szolgáltatások Magyarországon is elérhetők a DET Holding Kft. képviseletében.

Elérhetőségeink

DET HOLDING Korlátolt Felelősségű Társaság
H-9700 Szombathely, Zanati út 26. Fsz. – Zanati 26 Irodaház
Telefon: +36 94 452 972, +36 70 409 2655